3 helt gratis måder at få din kredit rapport

Du kan nu få din kredit rapport uden betaler en dime. Og i modsætning til før, nu er det virkelig gratis. Ikke længere har du til at melde sig til en “gratis” kredit rapport ved at underskrive op til “credit overvågning protection service” for en lav årlige gebyr på $79 om året! Dagene af dodging irriterende afgifter og gebyrer for en gratis kredit rapport er overstået.
Under 2003 Fair og nøjagtige Credit transaktioner Act har du ret til en gratis kopi af din kredit rapport inden for en 12 måneders periode fra de store tre kredit rapport bureauer (Experian, Equifax, og TransUnion). Målet med denne nye styrelseslov er at sikre, at amerikanerne har ret til at blive informeret om hvad disse tre kredit indberettende bureauerne sige om dig uden at skulle betale for det. Siden identitetstyveri, svindel og fejl er ret almindeligt i dag, hvorfor skal du betale for en kopi af et rapporten at kæmpe tilbage mod disse problemer?
Her er de 3 måder at få din gratis årlige kredit rapport:
1) tre credit reporting agenturer har oprettet en hjemmeside for at anmode om din årlige kredit rapport. Gå til www.annualcreditreport.com at bestille din rapport.
2) kald (877) 322-8228 for at anmode om din gratis kredit rapport.
3) udfylde en blanket fra Federal Trade Commission, og Send det til: årlige kredit rapport anmode om Service, P.O. Box 105281, Atlanta, GA 30348-5281.
Hvis du gå direkte til de tre agenturer eller bruge enhver anden form for service kan du ende op med at betale eller tilmelde dig abonnementstjenester, jeg nævnte ovenfor! Kontroller, at du bruger en af 3 metoder jeg har opført for at få din gratis kredit årsberetning.
Du kan få rapporter fra alle 3 bureauer på én gang eller forskyde rapporterne fra hinanden i løbet af 1 år. Fordelen ved svimlende de rapporter, som du modtager, er at holde styr på, hvordan eventuelle større ændringer i din finansielle billede påvirker, hvad der er på din kredit rapport. For eksempel, hvis du planlægger at få en anden pant over det kommende år, eller som ansøger om studielån, ect. Det kan være klogt at få en rapport, før og efter disse store begivenheder!
Denne nye lov ikke fortrænge de andre metoder, du kan drage fordel af at modtage en gratis kredit rapport. Hvis du ansøger om arbejdsløshed eller blevet nægtet et lån, eller har brug for en kredit rapport for at få et job, du stadig har ret til at få en gratis kredit rapport.
Drage fordel af denne nye regering regulering og sørg for, at alle oplysninger er anført af alle tre kredit indberettende organer er korrekte. Eventuelle fejl eller udeladelser kan reducere din kredit score og ende med at koste dig en masse penge, når du anvender nogen form for kredit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.