Dæk Bygning Grundlæggende

i Stedet for at bruge en stor tværbjælke og en lille søster tværbjælke (2×4 søster), som det er normalt installeret på forhøjet dæk, de sistered sammen to 2×6 er at holde den tættere på jorden for boligejer kælder arbejdsnedlæggelse gårdhave. Store kroge er billige, fylder meget lidt plads og virker fantastisk til at organisere store værktøjer og slanger. Her er de nye dæk design, der er alle på ét niveau med en søm bestyrelsen til at give effekten af dual-niveauer, men hvor du kan bruge alle de dæk, plads, uden at bekymre dig om at falde ned et skridt. På trods af, at vi allerede er begyndt, Michigan deck building sæson ! Med sammensatte materialer, du har fordelene af holdbarhed og lav vedligeholdelse. Standard composite pyntede kommer i begrænset farver-brun, grå, tan-og de fleste vil falme over tid, specielt hvis de dæk, der er udsat for direkte sollys. Den anden del er, at det opdeler dæk bestyrelser i størrelser, der fungerer bedst for omkostninger & affald. Bedre kvalitet materialer køre lidt mere i pris, men har en tendens til at kræve mindre vedligeholdelse og har en længere levetid end dem, der er på den nederste ende af spektret; dette er sandt for både træ og komposit pyntede materialer.

et stort plus for den Reliaboard er det faktum, at det priserne ud på næsten samme pris som Cedar træ decking. Cedar hegnspæle bør ikke sættes i beton, men direkte i jorden for at forbedre dræning. Det kommer i to farver, Cedertræ og Grå, og det har flere af en firkantet kant profil. Farverne er rosewood udvikling, der er pyntede med hvid Træ Tech udstråling tog hurtig, og hvid Koma pvc fascia. Den kommer i mange farver, afhængigt af hvad du er på udkig efter, og fastgøres til strøer på samme måde som træ planker. Hvis det overhovedet er muligt, du ønsker at bruge et stykke gulv strøer, da det vil resultere i en mindre udformning arbejde, og du behøver kun at indstille niveauet kvalitet i begge ender af tværbjælke.

Her er udformningen plan til venstre sammen med en 3D-design. Hvis du ikke har en materiale liste, skal du blot tage din plan til din nærmeste home center, eller bygning forsyning butik, og få dem til at oprette en for dig. Godt, hvis du vælger et dæk klip, der ikke kræver ekstra værktøjer eller ulige og anstrengende under dæk installation teknikker, du vil have en meget lettere tid. På samme tid, hvis du er planlægning til at købe nye møbler, du måske ønsker at spørge butikken, ekspedienten om emner, som er blevet behandlet med pletter eller andre kemikalier, som vil hæmme både svampeinfektion og bookworms. Først DeckLite Indlæg med Caps er kun til brug med Træ Tech gelænder indlæg ærmer. Den DeckLite Accenter kan bruges på alle dæk eller i combonation med andre pyntede produkt.

Endelig, den DeckLite Riser lys er for riser bestyrelser på trin. Der er grunde til, at XLM er den pris, det er, eller andre ultra lav vedligeholdelse produkter, der er prissat højere, de er bare så tæt på at mislykkes bevis, som der er i pyntede produkt valg. Budgettet sammensatte produkter er ikke for alle, og de fungerer godt i nogle tilfælde og ikke i andre, så gør dit hjemmearbejde, når de overvejer et lavpris produkt. Brædderne er installeret med Træ Tech Concealoc skjult fastgørelse klip, og de grænser, der er skruet ned med farve-matchende rustfrit stål Headcotes. Grænsen/indlæg virkelig giver dækket en vis interesse og ottekant indlæg giver en forskel på dette område, som var et skridt ned i den gamle dæk.

Board Blandt de måder at holde dæk er i god stand, er altid at holde dem tørre. Du kan holde det cool: En af de ulemper af tørv har altid været varme – under varme, kan det blive varmt og stopper følelse af blød og godt, græsklædte. På omkring 400 kvadratmeter ét niveau er den bedste mulighed for at få den mest funktionelle rum. Dette hus er ved at blive bygget lige på den midterste kanal af St. Clair-floden, hvor havet fragtskibe skære igennem for at komme til lake Huron, det er også grænsen til Canada / Walpole øen. Jeg kunne ikke finde den, før billeder, men her er den ene lige efter den rive ned, først det gamle dæk var knyttet til det hus, som har træ lap sidespor.

Der er flere informationer om trykimprægnerede terrassebrædder på vores internet side.

If you have any kind of queries concerning in which in addition to tips on how to use trykimprægnerede terrassebrædder, it is possible to call us in our own internet site.