Mangfoldighedstræning: De værste mulige grunde til at anmode om Executive finansiering

Er du på din organisations mangfoldighed udvalget. Du har bedste intentioner.

Og det er problemet.

Det fører dig til appel for finansiering af alle de forkerte grunde.

Tage healthcare f.eks.

Den amerikanske udenlandsk fødte befolkning består af en større målgruppe end på noget tidspunkt i de sidste fem årtier. Og denne trend forventes at continue(1). Mennesker af forskellige racemæssige, etniske og kulturelle arv lider uforholdsmæssigt af hjerte-kar-sygdom, diabetes, HIV/AIDS og enhver form for kræft. Derudover er deres børnedødelighed satser generelt higher(2). Mindretal får måleligt fattigere pleje og de lide for det.

Gode grunde for mangfoldighedstræning. Katastrofale grunde til at bede om executive finansiering til antivirusprogrammet mangfoldighed.

Hvis du tvivler på mig, bare se på dit budget. Chancerne er du bliver oprigtig opmuntring fra bestyrelseslokalet men ikke budgetkoder, der repræsenterer betydelige finansielle ressourcer.

Her er møtrikken af problemet.

Hvis du er på eller nær fronten–medicinske gulvet hvis du er i sundhedssektoren, eller salg eller service hvis du er i en corporation–de diskussioner, du har om mangfoldighedstræning er ikke drøftelserne dine ledere har.

I forbindelse med sundhedsydelser, for eksempel, når læger, sygeplejersker og deres afdelingsledere diskutere mangfoldighedstræning, de taler om øgede behov de oplever i at betjene mindretal populationer.

Denne samtale er centreret om sundhedsmæssige uligheder blandt etniske og kulturelle mindretal, hvordan de kan overvindes, de nye behandlinger, der er krævet, og nye teknikker og perspektiver personale skal være uddannet i.

Denne diskussion er alle gode. Alle velmente. Og hver del, det øger udgift siden af resultatopgørelsen.

Dine ledere har en diskussion af deres egne.

Hvad de ønsker at vide er, hvordan mangfoldighedstræning påvirker business af uanset hvilken virksomhed, du er i. I sundhedssektoren, det betyder, at øge deres appel til mindretal patienter, konkurrerer om privat køber business, reagerer på offentlige indkøber krav og forbedre omkostningseffektiviteten.

Med andre ord, mens frontline personale taler om mangfoldighed uddannelse på en måde, der øger omkostningerne, søger ledere efter strategier til at mindske omkostningerne og øge indtægterne. Så længe frontline og bestyrelseslokalet taler forbi hinanden, vil programmer som mangfoldighedstræning undlade at modtage anerkendelse og finansiering, de fortjener.

Men du behøver ikke at vente på et mere oplyst dag. I virkeligheden, kan du slå et par switches på dig selv.

Hvis du er en ægte fortaler for mangfoldighedstræning, anbefaler jeg du begynde at samle en “business indvirkning model”, den skarpe mørk linje, der forbinder ydeevne i forreste linje med organisationens ultimative forretningsmål. Der er nogle meget gode bøger, hvor du kan lære om dette hurtigt. “Succes Case metoden” af Robert Brinkerhoff og “Performance Consulting” af Robinson og Robinson er gode steder at starte.

Her er den korte kursus.

I stedet for at bede om penge til mangfoldighedstræning, start oppefra og ned. Kig på din enhed forretningsbehov. I forbindelse med sundhedsydelser, dette viser sig som patienternes tilfredshed scores, dage i behandling, bemandingen, antallet af utilsigtede hændelser og retssager, og sådan.

Næste, erkende, at når organisationen undlader at arbejde effektivt med mindretal forbrugerne, det ikke er kun de forbrugere, der lider. Du nødt til at påpege, hvordan organisationen mangler sine numre, hvordan forbedret ydeevne på frontlinjen vil hjælpe din enhed opfylde det mål, og hvordan mangfoldighedstræning vil skabe den forbedrede ydelse du har brug for.

Lad mig give dig et eksempel. Her er hvordan mangfoldighedstræning oversætter til lavere ansvar omkostninger på hospitaler.

Hospitaler administratorer har et væsentligt incitament til at reducere medicinsk uredelighed påstande. Hvis du gør en lille grave, finder du ud af, at fire af fem patienter, som sue ikke har lidt medicinsk negligence(3). Patienter sagsøge fordi de føler sig devalueret, øde, misforstået, og misinformed(4).

Kombinere at med viden at mindretal patienter er mindre tilfredse–faktisk afroamerikanere, Latinoer, og asiatiske amerikanere er 10 – 15 gange mere tilbøjelige end hvide til at tro, de ville modtage bedre sundhedspleje, hvis de var en anden race (5)– og du har en opskrift på trouble.

Det vil koste din hospital $25.000 for at montere et forsvar for hvert enkelt krav, selv hvis du vinder. Og dit hospital har snesevis af fordringer, eventuelt hundredvis.

Sammensætte et argument som dette og se kilometertal du får.

Diskussionen starter som denne: “vi har et problem med lægelig fejlbehandling, som vi alle ønsker at løse. Hvert enkelt krav koster os $25.000 til at forsvare. Og X antal af dem er kommet fra vores personale vanskeligheden i at engagere mindretal effektivt. Hvor mange tilfælde tror du vi kan afværge hvis vi trænet denne gruppe af personale til at udføre mere effektivt i deres interaktioner med mindretal patienter?”

Nu taler du om spare penge og møde organisation mål.

Og det er en velkommen grund til at begå finansiering.

Hvad kulturelle spørgsmål organisationen står over for, har de business virkninger. Du skal bare pege dem ud, og gøre dit forslag del af løsningen.

1. national Center for kulturelle kompetence, hvorfor er der et tvingende behov for kulturelle kompetence?

2. Cohen E, Goode TD. Politik kort 1: Begrundelse for kulturelle kompetence i primær sundhedspleje. Washington, DC: Nationale Center for kulturel kompetence; Vinter 1999.

3. fokus 4. juni 2004, hvor læger kan dæmme op for uredelighed påstande, nyheder fra Harvard Medical, Dental & offentlige sundhed skoler

4. Beckman HB, Markakis KM, Suchman AL, Frankel RM. Læge-patient forholdet og uredelighed: erfaringer fra sagsøger depositioner. Arch Intern Med. 1994; 154:1365-1370

5. center på en aldrende samfund Georgetown University, spørgsmålet kort nummer 5, februar 2004, kulturelle kompetence i Health Care: er det vigtigt for mennesker med kroniske sygdomme?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.