Sådan ansøger du om de bedste college lån

Centra Lån er en stor mulighed. De giver dig flere muligheder for at betale for højere skoleundervisning selv eller med en medunderskriver. Du kan få lån gratis til mere 1800 gymnasier i USA. Ansøgningsprocessen for disse kviklån er hurtig og nem.

Centra tilbyder en af de mest værdifulde college lån, Perkins programmet. Dette giver dig mulighed for at passe på dine undervisningsudgifter. Dette program tilbyder to muligheder. Den første er udsættelsen, hvorigennem du kan vente, indtil du får et job og begynde at betale for dine udgifter. Den anden mulighed er den private forælder lån udsættelse. Privat forælder lån udsættelse giver dig mulighed for at forsinke betalingen, indtil dit job er gjort, eller indtil du modtager din første lønseddel.

Renter vil blive opkrævet, hvis du vælger udsættelse mulighed. Denne rente vil være mindre end den normale studielån rente. Du kan ansøge om udsættelse i højst fem år. For at spare penge på private college lån betalinger, kan du også låne penge under uddannelse udsættelse og public service-politikker.

For de private lån, er der to former for tilbagebetaling politik, som du kan vælge imellem. Du kan vælge at udskyde din tilbagebetaling, så du betaler din gæld over en periode på seks måneder op til 15 år. For det andet er der en subsidieret tilbagebetaling program, hvor du tilbagebetale dit lån i et engangsbeløb. Den føderale regerings subsidierede tilbagebetaling af lån tidsplan bestemmer renten.

Disse tilbagebetalingsbetingelser kan bruges til at reducere udgifterne til din uddannelse, afhængigt af det stipendium, du modtager. Du kan for eksempel forlænge respitperioden mellem eksamen fra college, og når du begynder at tjene til livets ophold. Du kan derefter få en føderal konsolidering lån, hvor du betaler kun én rate i sin helhed i stedet for at betale flere rater. Du kan spare op 15 år på din samlede uddannelse omkostninger ved at gøre dette. Hvis du ikke er i stand til at få et stipendium på grund af dårlig kredit, kan du vælge de alternative tilbagebetalingsbetingelser. Det betyder, at du tilbagebetale dit lån tidligt, men din kredit historie ikke lider.

Mange långivere kan give private college lån. En mulighed er at kontrollere for lave renter, der tilbydes kreditforeninger. En kredit union generelt tilbyder lave renter, fordi de fleste medlemmer er medlemmer af samme organisation. Det er vigtigt, at du sammenligner renter, der tilbydes fra forskellige långivere, så dit valg af långiver er den ene med den laveste. Nogle kreditforeninger tilbyder yderligere tjenester, såsom lavere renter, hvis din minimumssaldo opretholdes i et bestemt tidsrum.